dimarts, 9 de setembre del 2008

Cal que cridem ben alt.... SEMPRE!!!

Els catalans i catalanes sempre hem d'estar alerta. Sempre hem de vigilar d'on vénen els trets que ens ataquen per ser com som i per parlar com parlem. Mils de notícies coents ens fan mossegar les ungles i cagarnos en lamarequeelsva...

Avui una notícia calenteta publicada pel diari El Mundo, en la línia del fantàstic reportatge de Telemadrid Ciudadanos de segunda i del Manifiesto de la lengua común. Doncs el que deia, avui El Mundo diu que "Els nens han d'aprendre a dir pipí en català si no volen tornar molls a casa". Ho enllaço per si de cas voleu fer memòria i recordar aquests "culebrons irònics"... Per cert, podeu signar en contra del Manifiesto... podeu o HEU DE SIGNAR!!!

Per cert, arran del Manifiesto, tant Telemadrid (sorpresa) com Telecinco van donar-hi suport i es va decidir engegar una vaga de NO mirar Tele5, vaga a la que tampoc és que costi molt sumar-s'hi, però sempre va bé fer un esforç per la llengua...

I, per acabar avui (no cal abusar), uns companys volen recollir signatures per incidir en què els ajuntaments valencians tinguin el seu web en valencià. Ells també tenen una bona lluita per davant!

I res més, s'apropa la diada i... em sento obligada a expressar la meua tristesa davant el fet que NOMÉS UN ajuntament, que casualment riberenc, el de FLIX, (un entre tots els pobles del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre) hagi decidit celebrar el centenari de l'estelada i penjar l'estelada per la Diada de l'11 de setembre.

Continuaré afegint notícies calentetes. Em sembla que més aviat del que voldria...

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

em temo que notícies i atacs com aquests ens continuaran arribant

mireia ha dit...

Doncs sí. I com que arriben quan encara no hem tingut temps de refer-nos de l'anterior, m'he proposat anar recollint-los i tenir-los tots juntets perquè les persones sensibilitzades amb la llengua que consulteu el meu bloc, si ho trobeu oportú, ho tingueu encara més fàcil per, per una banda, que us pugi l'adrenadina i, per l'altra, signar-ho.

Finsa viat, Jesús!