dimecres, 13 d’agost del 2008

Miravet-Benifallet



Què puc dir sobre aquest tram???

Que ni se us ocurreixi anar-hi en bici... bé, almenys als no-professionals com jo... Però anem per parts...

A Miravet hem de passat per la plaça de l'Arenal en direcció a la plaça de la Sanaqueta i, just abans d'arribar-hi, girar a la dreta. I tot recte... Baixem per la costa de Riago... amb unes vistes fantàstiques sobre el riu... i continuem. Aquest tram inicial està molt bé. Anem per camí fins que arribem al pas de Barrufemes, que, més o meys, està a la meitat del camí.

Aquí, si aneu a peu, podreu gaudir d'unes vistes excepcionals sobre l'Ebre... però si aneu amb bici... les vostres gotes de suor faran cap a l'Ebre... gota a gota s'omple la pica!!! Per mi, pitjor que el pas de l'Ase!!!

Un cop passats els dos quilòmetres del pas de Barrufemes... camí asfaltat fins a Benifallet.

Una comparació: quan està arribant a Benifallet, després de la suada del pas de Barrufemes i després de la suada de les pujades que hi ha, que no estan malament... es veu Benifallet al fons... És com un miratge similar al que es té al Camino de Santiago quan s'arriba al Monte do Gozo...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ets genial,engrescadora, fresca i amb unes ganes de viure que envejo, pero ja t'ho vaig dir que l'últim tram era molt dur peranar emab bici, tot i que l'esfrorç s'ho val.
Ànim ia a seguir pedalant.

mireia ha dit...

Gràcies Vicent!
Tu sí que ets fantàsticament fantàstic!!!
Ja ho saps, quan vulguis, mo n'anem!